Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 5
Zomer op de Koer - 15/06/2018

Een hele zomer lang organiseren De Rinck en de Cultuurdienst Anderlecht: Zomer op de Koer. Zomer op de Koer gaat van start met een schitterend openingfeest op 23/6  , daarna kan men op de Koer zich verwachten aan toffe activiteiten en leuke ontmoetingen elke vrijdag/zaterdag en zondag. Het volledige programma kan je hieronder ontdekken, Be there! 

 

Zomer in de lucht - 17/05/2018

Ben jij al toe aan de zomer? Vanaf zondag 27 mei kan je ieder weekend genieten van spetterende stadsfestivals, gratis en overal in Brussel. Kom en voel de 'Zomer in de Lucht'!

Ontdek alle festivals op www.zomerindelucht.be

Sauna reservatie - 01/03/2018

De Sauna is klaar, zin om hem te gebruiken

 

Procedure aankondigingen activiteiten - 01/03/2018

Procedure van aankondigen eigen activiteiten in Rinck Rond

Rinck Rond is een tweemaandelijks tijdschrift. Bezorg je activiteiten aan De Rinck en de gemeente via https://agenda.brussels. Op deze manier hebben zowel De Rinck als de gemeente alle informatie.

Lukt het niet of heb je vragen hierbij, neem dan met contact op met De Rinck. Wij staan je graag met woord en daad bij voor het invoeren van je activiteiten. Tel. 02 524 32 35, vraag naar Daisy of Gertjan, derinck@vgc.be.

Wanneer vul ik de evenementen in via https://agenda.brussels? Je vult de gegevens, zowel teksten als foto’s, in op deze site zodra je activiteit gepland is én kan gecommuniceerd worden. Doe dit altijd zo vlug als je kan. Wij zorgen ervoor dat ze tijdig in Rinck Rond terechtkomen. Er zijn dus geen deadlines meer, alles kan continue worden ingebracht !

 

Een tijdelijke locatie voor onze administratie en onthaal - 23/02/2016

De verbouwing van GC De Rinck zijn van start.

Gedurende de werken zal het Centrum een andere locatie hebben.

waar het onthaal en de administratie zal zijn? Wees gerust, we gaan niet ver. We bevinden ons op het Dapperheidsplein 26 (net aan de overkant van het plein). Kom ons zeker een bezoekje brengen.

Waar zullen de activiteiten doorgaan vanaf de afbraak? In de Academie, maar kom gerust naar ons secretariaat en wij begeleiden u.

Hou onze website in de gaten.