RADIO GUIDO 2024

<<<<< 2024 Coming soon >>>>>

Van 16 augustus tot 1 september is het zomerfestival Radio Guido terug! Drie weekends lang, telkens van vrijdag tot zondag van 14u tot 21u, wordt het café van De Rinck en het Dapperheidsplein het epicentrum van gezelligheid, ontmoeting, cultuur en plezier.

Het uitgebreid programma werd samengesteld door verenigingen en buurtbewoners. Dit zorgt voor een divers aanbod aan activiteiten met voor elk wat wils.

Kom meedoen aan creatieve workshops, sport en spel, inspirerende gesprekken op de radio of conversatietafels Nederlands.

Elke vrijdagavond start een DJ je weekend met geweldige muziek en elke zaterdagvond staan er live concerten op het programma.

Eén van de hoogtepunten van elke festivaldag is wanneer Resto Guido om 18u30 de deuren opent. Schuif gezellig aan en geniet van heerlijke maaltijden en nieuwe ontmoetingen. De vrijwilligers van de Culture Resto-lunches op woensdag geven elke avond het beste van zichzelf en nodigen telkens ook buurtbewoners en verenigingen uit om samen te koken. Zin om ook eens mee te koken? Laat ons iets weten!

Of wil je eens een paar uurtjes helpen achter de bar? Stuur ons een bericht en word deel van dit Anderlechts zomerevent!

Radio Guido is een organisatie van GC De Rinck, de gemeente Anderlecht en heel veel lokale verenigingen en buurtbewoners.

© Yoko André
Website van Radio Guido
© De Rinck

Website van Radio Guido