OPEN CALL: Schrijf je in voor het muziektraject van CIRCUIT

UPDATE: De inschrijvingen voor de derde editie van CIRCUIT zijn ondertussen afgelopen. Binnenkort maken we de geselecteerden bekend. Hou de site en sociale media alvast in de gaten voor meer info over hun traject. 

N22, het netwerk van de 22 Brusselse gemeenschapscentra, presenteert je de 3e editie van CIRCUIT, een traject voor de talentontwikkeling van jonge artiesten in Brussel. Ben jij tussen 16 en 26 jaar? Heb je interesse in professionele ondersteuning en uitwisseling met focus op rap en hiphop? Videolip, podiumervaring en sounds ontwikkelen? Dan is het muziektraject van CIRCUIT iets voor jou!

 

Het muziektraject legt de focus op hiphop- en rapmuziek. Artiesten en coaches gaan met je aan de slag om niet alleen zelf muziek te maken en op een kwaliteitsvolle manier op te nemen, maar ook om deze live te performen en op video vast te leggen. We bekijken waar je het meest nood aan hebt in je parcours en helpen jou samen naar de top.

We zoeken naar jonge talenten tussen 16 en 26 jaar in Brussel.

TRAJECT

Het traject start op 16 september (aansluiten kan tot en met 28 september) en eindigt in mei 2024. Gedurende een volledig seizoen krijg je professionele ondersteuning, inhoudelijk én productioneel, om tot een publiek eindresultaat te komen.

Het muziektraject van CIRCUIT vertrekt vanuit GC Pianofabriek, GC Kontakt en GC Op-Weule in samenwerking met Studio Steph, GC Vaartkapoen, POZAR en Jeunes Bosses. Samen zorgen ze voor de beste podia, coaches en materialen.

Tijdens het traject zijn er momenten waarop de hele groep bij elkaar komt, begeleid door een coach. Daarnaast zijn er coaches met specifieke expertise, zoals Ysmé, die zich richt op stagepresentatie.

WAT MOET JE DOEN?

1. Interesse? SMS of WhatsApp kort naar één van de verantwoordelijken van het muziektraject en geef aan dat je interesse hebt tot en met 28 september 2023.

2. Zij contacteren je met meer info en details om je kandidaat te stellen.

Hou ook volgende momenten alvast vrij in je agenda: 16.9 (vanaf 16u) en 29.9 (vanaf 18u).

HEB JE ALGEMENE VRAGEN?

Aarzel niet om contact op te nemen met Steffi De Cuyper (0490 52 39 95 /steffi.decuyper@vgc.be) of kijk op de website voor meer info.