Veelgestelde vragen - INSCHRIJVINGEN

  • Er zijn gratis en betalende activiteiten.
  • Je vindt de prijs van de activiteit op onze website en in onze brochures en flyers.
  • Brusselaar met beperkte financiële middelen? Je kunt genieten van een verlaagde prijs via de Paspartoe tegen kansentarief. Lees er meer over op de website van Paspartoe of vraag ernaar aan ons onthaal.

Inschrijven via onze website kan via de knop ‘Schrijf je in’. Deze knop staat rechtsboven de pagina van de activiteit.
Heb je geen computer of heb je hulp nodig? Kom dan naar het onthaal van het gemeenschapscentrum. Je vindt onze openingsuren hier. Je kan niet telefonisch inschrijven.

Ja, onze collega’s van het onthaal schrijven je graag in.

Je kan cash betalen, of met je bankkaart (bancontact), Visa of Mastercard.
Schrijf je online in? Dan betaal je via de website ‘https://tickets.vgc.be’ met je bankkaart (bancontact), Visa en Mastercard.

Ja. Met een Paspartoe tegen kansentarief krijg je korting op onze activiteiten. Kom naar ons onthaal om een gratis Paspartoe tegen kansentarief aan te maken. Je toont aan dat je recht hebt op het kansentarief door een van deze documenten te tonen:

  • Attest of klevertje van het ziekenfonds (recht op verhoogde tegemoetkoming)
  • Of: Attest van een organisatie budgetbeheer, van een collectieve schuldbemiddelaar of van het OCMW of een vonnis of een verklaring van een schuldbemiddelaar
  • Of een voucher van een organisatie erkend door de Vlaamse Gemeenschapscommissie

Neen. Activiteiten worden georganiseerd voor een specifieke leeftijdsgroep. We maken geen uitzonderingen voor kinderen die te jong of te oud zijn.