Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 2
WIJ ZIJN VERHUISD NAAR DE NIEUWE RINCK! - 23/01/2019

Wij zijn verhuisd naar Dapperheidsplein 7, doordat de werken nog niet afgerond zijn zullen wij enkel ontvangen op afspraak. Contacteer ons op 02 524 32 35 of via mail Derinck@vgc.be en dan ontvangen wij jullie met plezier!

Repair Café in GC De Rinck - Elke 2de donderdag van de maand van 18u tot 21u - 26/09/2018

Een nieuw initiatief dat ons alvast een warm hart bezorgt en vanaf 13 september maandelijks een plek krijgt in De Rinck is het Repair-Café Anderlecht. Ontstaan als een burgerinitiatief in het participatiehuis in 2017 en wegens plaatsgebrek en onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden bij ons komen aankloppen.  Voorlopig te vinden in de cafetaria van De Koer, elke tweede donderdag van de maand, van 18 tot 21 uur.

In het repair-café kunnen mensen uit de buurt terecht met hun defecte huishoudtoestellen, kleine elektro, kleren, computers, gsm, tablet, enz.  De herstelling gebeurt door vrijwilligers en is gratis (vrije bijdrage kan).  Breng je toestel met alle accessoires mee (afstandsbediening, oplader, kabels, batterijen..). Schrijf je ter plaatse in en wacht je beurt af. Met of zonder drankje uit onze bar.
Het hoofdidee is ‘samen herstellen’. 

Graag doen we nog een warme oproep om extra handige Harry’s en Henriëtte’s aan te trekken in om het even welke branche.  Ben je een kei in elektriciteit, naaien, informatica… ?  Hieronder kan je reageren. Een fietsenhersteller zou te gek zijn.