Werken voor een gemeenschapscentrum

Elk gemeenschapscentrum heeft een team

Poets- en klusjeskracht, theatertechnieker, onthaalmedewerker, sociaal-cultureel werker of centrumverantwoordelijke... Iedereen is nodig om het gemeenschapscentrum goed te laten draaien. Wil je graag voor een gemeenschapscentrum werken? Dat kan op meerdere manieren.

Via de VGC werken voor N22

De meeste medewerkers van een gemeenschapscentrum werken voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC). De vacatures bij N22 vind je hieronder.

Lees meer over wat de VGC te bieden heeft.
Je kunt ook andere VGC-vacatures raadplegen.

Via de VGC werken voor n22

Voor een vzw Gemeenschapscentrum werken

Je kunt ook rechtstreeks voor de vzw van het gemeenschapscentrum werken. Je werkt dan niet voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Dat zorgt voor andere procedures en voorwaarden. Die vacatures vind je hieronder.

Voor een vzw Gemeenschapscentrum werken

Huidige vacatures bij N22

Stage lopen bij N22

Beleef je eerste stappen op de werkvloer in een gemeenschapscentrum of bij de ondersteunende dienst van N22. Als stagiair krijg je de kans om meteen in de realiteit te duiken. Je doet ervaring op door bij te dragen aan de dagelijkse werking van een gemeenschapscentrum of aan bovenlokale projecten, zoals Vrouwenlente.  

Wil je een stage doen bij een concreet gemeenschapscentrum? In sociaal-cultureel werk, administratie, communicatie ...? Neem contact op met het centrum zelf. 


Zit je in een communicatierichting en heb je zin om vanuit een centrale plek voor N22 te werken? Informeer dan naar stagemogelijkheden bij de ondersteunende dienst van N22. 

Stien en Bep

Stiene en Bep deden een communicatiestage bij het ondersteunende team van N22. Lees hun verhaal.